Wyroby mięsne

Tworząc pyszne wyroby mięsne, nawiązujemy do sprawdzonych, lokalnych receptur. Cenimy sobie tradycyjną kuchnię. Nasza misja to dostarczanie Klientom znakomitych produktów o najwyższej jakości. Stawiamy na naturalne składniki – nie stosujemy sztucznych ulepszaczy, konserwantów i innych chemicznych dodatków. Jakość i tradycja – właśnie tymi wartościami kierujemy się, tworząc wyjątkowe kiełbasy i wędliny.

Inspirujemy się produktami tradycyjnymi – chętnie wykorzystujemy wiedzę starszych pokoleń. Nie chcemy zmieniać oryginalnej tradycji, lecz staramy się nadawać naszym produktom indywidualnego charakteru. Smak i aromat naszych wyrobów peklowanych i pieczonych to zasługa starannie dobranego mięsa od zaufanych dostawców oraz klasycznych technik przyrządzania mięsa. Korzystamy z tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem dębowym i olchowym.

Rzemieślnicze metody przygotowywania produktów mięsnych

Od samego początku nie chcieliśmy angażować się w produkcję seryjną. Mamy świadomość, że żadna ilość nigdy nie zastąpi jakości, której pragną wymagający konsumenci. Szynki, polędwice i inne wyroby wędliniarskie wyróżniają się zarówno smakiem, jak i aromatem. Oryginalne mieszanki dobrze dobranych przypraw i przede wszystkim staranna selekcja mięsa wieprzowego, wołowego czy cielęcego – właśnie to decyduje o sukcesie naszej firmy. A dla nas sukcesem jest każdy uśmiech zadowolonego Klienta.

szynka

Wybierz kategorię